neděle 4. listopadu 2012

Rybičková pomazánka: recept



Děti moje, času je málo a tak jsem se rozhodla věnovat jednu rubriku tzv. “rychlovkám”. Jídla, která nejsou nijak zvlášť rafinovaná, ale která zvládnete do půl hodiny po příchodu z práce tak, abyste pak mohli s klidem upadnout do kómatu u televize.



První takový recept jistě znáte z dětství. Rybičková pomazánka je klasika a navíc je zdravá! A nebudete potřebovat zase tolik ingrediencí.

·         Konzervované sardinky ve vlastním oleji
·         Půlka šalotky
·         Lučina
·        Chléb (nemáte-li čerstvý, dejte starý do toastovače)

Nakrájejte šalotku na jemno. Z rybiček vylijte olej, rozmačkejte je na jemno vidličkou a společně s šalotkou je smíchejte se sýrem Lučina. Jemně osolte podle chuti. 


Žádné komentáře:

Okomentovat