Poslední teplý víkend v tomhle roce nás vytáhl k ohni. No dobře tak jo, přiznávám. Měli jsme na chatě za úkol spálit nějaké staré listí, takže když už oheň hořel, byla to výborná příležitost hodit pár uhlíků i do litinového grilu a naposledy si v tomto roce užít grilování. Nebyla to žádná velká paráda u které by stálo za to zveřejňovat recepty – jen bílé bavorské klobásky z přeštické Billy a obyčejné zelené papriky, které jsem rozřízla na co nejplošší čtvrtky, polila olivovým olejem a posolila.
A tady jsem pro vás vyfotila oficiální drink poslední letošní grilovačky. Je jím jemně perlivá voda, lístky čerstvé máty a biocitrón. Biocitrón poznáte na první pohled podle barvy.
A pro trpělivé čtenáře mám i kvíz – který z citrónů je koupený v supermarketu a který je bio ze Šumperka?
bio vlevo
OdpovědětVymazatoba ze supermarketu
OdpovědětVymazatOba vedle! Bio vpravo :)) Má krásnou žlutou barvu, asi proto, že dozrál na stromě a ne v krabici...
OdpovědětVymazat